TERVEHDYS TAAS

Lähetä vastaus

Vahvistuskoodi
Syötä koodi siten kuin se on näkyvillä. Huomioi kirjaisinkoko
Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
BBCode on Käytössä
[img] on Käytössä
[flash] on Poissa käytöstä
[url] on Käytössä
Hymiöt ovat Käytössä
Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: TERVEHDYS TAAS

Re: TERVEHDYS TAAS

Viesti Kirjoittaja Vieras » 14.01.2019 18:52

Saunu kirjoitti:Voi mAMMONA MITÄ TEKI, TUO mARTTA PORUKKA. Harmittaa hyvän keskustelupalstan muokkaus mitättömäksi ja kummalliseksi ja sitten lopetus. Aina silloin tällöin tulee eteen joku arki ja miksei sunnuntaielämänkin ongelma johon ihan varmasti saisi ratkaisun Marttapalstalta, jos se olisi olemassa. Vaan kun ei ole, ja tämäkään foorumi ei oikein ole ottanut tulta. Harmillista, kirjoitelkaa nyt pimeitten iltojen merkeissä jotakin!
T Saunu


Sama juttu Saunu! Minullekin toisinaan pulpahtaa mieleen marttapalsta. Tällä foorumilla ei juuri kukaan taida enää käydä ja harmillista on nuo mainokset ja ihan hölynpölyalitukset. -Sinkkipumu

Re: TERVEHDYS TAAS

Viesti Kirjoittaja Bakagan » 25.11.2018 02:33

Pienituloisena joudun välillä tasapainottelemaan talouteni kanssa, ja yllättävät menot saavat hermot tiukkenemaan. Minulla on vain hyvää sanottavaa Vipistä, se on pelastanut minut monesta pulasta https://credit-10.com/fi/ferratum-luotto/ , ja voin todellakin suositella sitä lämpimästi.

TERVEHDYS TAAS

Viesti Kirjoittaja Saunu » 21.11.2018 16:01

Voi mAMMONA MITÄ TEKI, TUO mARTTA PORUKKA. Harmittaa hyvän keskustelupalstan muokkaus mitättömäksi ja kummalliseksi ja sitten lopetus. Aina silloin tällöin tulee eteen joku arki ja miksei sunnuntaielämänkin ongelma johon ihan varmasti saisi ratkaisun Marttapalstalta, jos se olisi olemassa. Vaan kun ei ole, ja tämäkään foorumi ei oikein ole ottanut tulta. Harmillista, kirjoitelkaa nyt pimeitten iltojen merkeissä jotakin!
T Saunu

Ylös

cron