Toivoa on

Lähetä vastaus

Vahvistuskoodi
Syötä koodi siten kuin se on näkyvillä. Huomioi kirjaisinkoko
Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
BBCode on Käytössä
[img] on Käytössä
[flash] on Poissa käytöstä
[url] on Käytössä
Hymiöt ovat Käytössä
Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Toivoa on

Re: Toivoa on

Viesti Kirjoittaja Kirite » 03.03.2018 14:23

Voisiko mennä niin, että pitää olla kirjautunut, että näkyy paikallaolijana? En ole nyt kirjautuneena, ja siksi käytän tuota kiriteä, ja sitä se ei näytä.

Re: Toivoa on

Viesti Kirjoittaja Vieras » 12.11.2017 10:26

Hei, miten saa tuonne oikeaan reunaan, rattaan viereen näkymään nimmarinsa?

Re: Toivoa on

Viesti Kirjoittaja Lea » 09.11.2017 13:43

Ryhdytään vain kirjoittelemaan. Toivottavasti voimme pysyä anonyymeinä, jos joku on kiinnostunut kertomaan jollekin oikean henkilöllisyytensä, niin voi tehdä sen sitten yksityisviesteissä. Facebookissa on vaikea käydä perusteellista keskustelua elämän ilmiöistä, kun ei halua avautua kaikille, jotka ovat siellä ystävinä. Pidän aika tiukkaa seulaa mainonnan ja piilomainonnan suhteen. Te jotka kirjoittelette, laittakaa mielellään jotain viestiä aikaisemmasta historiasta marttapalstalla tai esittäytykää muuten, tänne saa tulla myös uusia. Mutta koska tänne jo joku mainoslinkkien tarjoaja tupsahti ja hänet poistin ja annoin porttikiellon, niin pyydän anteeksi, jos se oli joku tuttu.

Pidetään toivoa yllä!

Toivoa on

Viesti Kirjoittaja Villiviini » 08.11.2017 19:07

Toivottavasti siis tänne löydetään. Yritin vielä kirjautua marttapalstalle, mutta eipä se taaskaan onnistunut. Puran siis mieltäni tänne. On käsittämätöntä, että "ne" eivät koskaan käsittäneet keskustelupalstan yhteisöllisyyttä ja luonnetta. Olen aika ahkera somettaja,mutta ei joku kommentointi naamakirjassa tai palautemahdollisuus jossain kommenttikentässä ole keskustelua. Toivottavasti tästä kehkeytyy oikea keskustelupalsta.

Ylös

cron