Matkustusmukavuudesta

Lähetä vastaus

Vahvistuskoodi
Syötä koodi siten kuin se on näkyvillä. Huomioi kirjaisinkoko
Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
BBCode on Käytössä
[img] on Käytössä
[flash] on Poissa käytöstä
[url] on Käytössä
Hymiöt ovat Käytössä
Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: Matkustusmukavuudesta

Re: Matkustusmukavuudesta

Viesti Kirjoittaja Saturnny » 28.06.2019 11:53

Mitä ikinä valitsetkaan, suosittelen aina, että voitat rahaa! Ja voittaa heidät sinun täytyy pelata rehellinen ja luotettava casino, esimerkiksi täällä: https://finland-bonusesfinder.com/high-roller-bonus/ ja voit aina voittaa niin paljon kuin haluat!

Re: Matkustusmukavuudesta

Viesti Kirjoittaja Janccha » 03.04.2019 14:44

Tervetuloa! Olen samaa mieltä, että mukavana matkustaminen on hienoa. Etenkin jos sinulla on varaa matkustaa useita kertoja vuodessa vieraillaksesi muissa maissa. Ennen en osannut ajaa niin paljon, mutta raha alkoi riittää, kun aloin pelata täällä

Re: Matkustusmukavuudesta

Viesti Kirjoittaja Lea » 23.02.2018 04:50

Kiitos vastauksesta, Saunu, tosiaan, ehdin jo lähteä. Mutta ei mennyt niin kuin piti, lennot olivat ihan ok, mutta jäimme pahasti jumiin tulivuorenpurkauksen vuoksi. Minun piti kirjoittaa jotain ihan muuta matkan aikana, mutta olenkin laittanut sattumuksia ylös ja avasin uuden blogin aiheesta, käykää kurkistamassa paratiisinvangit.blogspot.com. Lupasinhan matkaraportin ;)

Re: Matkustusmukavuudesta

Viesti Kirjoittaja Saunu » 23.11.2017 20:14

kirite kirjoitti:Juteltiin ystävän kanssa matkustamisesta, että lentäminen tuntuu epämiellyttävältä. Muuten olisi kiva reissata, mutta matkat ovat rankkoja ja siksi kotiin palatessa on yhtä väsynyt kuin lähtiessä. Mikä on parempi, päivälento vai yölento? Välilaskun kanssa lyhyitä matkoja vain mahdollisimman suoraan perille?

Ystävät muuttivat kauas, ja olisi kiva lähteä heitä tapaamaan kauas, jos uskaltaa lähteä.Aikaa on kulunut kun kysyit, mutta vastaan omalla kokemuksellani silti. En ole lentänyt "yksin" siis ilman seuramatkaseuruetta, kuin nyt vasta yli kuuskymppisenä. Kynnys ensi kerralla oli korkea varsinkin kun olen lähes kielitaidoton, mutta jotenkin rohkaisin hurjan luontoni. Kyselin kyllä neuvoja vanhalla marttapalstallakin, ja sain. Ajattelin sitten että rohkea rotan syö taikka rotta rohkean ja olen muutaman matkan tehnyt. Jotkut lentoasemat kuten istanbulissa ja Malagassa ovat kyllä ihan VALTAVIA jos ei tuo Vantaakaan mikään pieni, mutta siellä selviää sentään suomen kielellä. Tärkeintä on ettei panikoidu eikä hermostu, viilipyttynä vaan etiäppäin ja kirjaimet ja numerot ovat sentään samanlaisia. Tai ainakin vieressä on sellaiset. Parasta olis jos pääsisi suoraan perille, mutta ainakin minä olen löytänyt paljon halvemmat lennot välilaskun kanssa. Ja ostanut sitten ne. Mielestäni on sama lennänkö yöllä vai päivällä, mutta kotoa haluan lähteä, kun on sinne Vantaalle pitkälti, mielelläni aamulla tai päivällä. Lentokoneessa en välitä onko yö vai päivä. Yhtä ahdasta ja vaivalloista se on aina, ja viereen sattuu joku ... no joo.
Niin että lähde vaan ystäviä tapaamaan, ellet ole jo mennytkin. Suosittelen. Matkailu on hauskaa ja lentäminenkin menettelee.

Matkustusmukavuudesta

Viesti Kirjoittaja kirite » 05.05.2017 22:47

Juteltiin ystävän kanssa matkustamisesta, että lentäminen tuntuu epämiellyttävältä. Muuten olisi kiva reissata, mutta matkat ovat rankkoja ja siksi kotiin palatessa on yhtä väsynyt kuin lähtiessä. Mikä on parempi, päivälento vai yölento? Välilaskun kanssa lyhyitä matkoja vain mahdollisimman suoraan perille?

Ystävät muuttivat kauas, ja olisi kiva lähteä heitä tapaamaan kauas, jos uskaltaa lähteä.

Ylös


Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

cron