Sivu 1/1

Toivoa on

ViestiLähetetty: 08.11.2017 19:07
Kirjoittaja Villiviini
Toivottavasti siis tänne löydetään. Yritin vielä kirjautua marttapalstalle, mutta eipä se taaskaan onnistunut. Puran siis mieltäni tänne. On käsittämätöntä, että "ne" eivät koskaan käsittäneet keskustelupalstan yhteisöllisyyttä ja luonnetta. Olen aika ahkera somettaja,mutta ei joku kommentointi naamakirjassa tai palautemahdollisuus jossain kommenttikentässä ole keskustelua. Toivottavasti tästä kehkeytyy oikea keskustelupalsta.

Re: Toivoa on

ViestiLähetetty: 09.11.2017 13:43
Kirjoittaja Lea
Ryhdytään vain kirjoittelemaan. Toivottavasti voimme pysyä anonyymeinä, jos joku on kiinnostunut kertomaan jollekin oikean henkilöllisyytensä, niin voi tehdä sen sitten yksityisviesteissä. Facebookissa on vaikea käydä perusteellista keskustelua elämän ilmiöistä, kun ei halua avautua kaikille, jotka ovat siellä ystävinä. Pidän aika tiukkaa seulaa mainonnan ja piilomainonnan suhteen. Te jotka kirjoittelette, laittakaa mielellään jotain viestiä aikaisemmasta historiasta marttapalstalla tai esittäytykää muuten, tänne saa tulla myös uusia. Mutta koska tänne jo joku mainoslinkkien tarjoaja tupsahti ja hänet poistin ja annoin porttikiellon, niin pyydän anteeksi, jos se oli joku tuttu.

Pidetään toivoa yllä!

Re: Toivoa on

ViestiLähetetty: 12.11.2017 10:26
Kirjoittaja Vieras
Hei, miten saa tuonne oikeaan reunaan, rattaan viereen näkymään nimmarinsa?

Re: Toivoa on

ViestiLähetetty: 03.03.2018 14:23
Kirjoittaja Kirite
Voisiko mennä niin, että pitää olla kirjautunut, että näkyy paikallaolijana? En ole nyt kirjautuneena, ja siksi käytän tuota kiriteä, ja sitä se ei näytä.